Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.05.2023 03:41 - Защо г-н Зеленски ще бъде убит...
Автор: dokito Категория: Политика   
Прочетен: 3702 Коментари: 4 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Въпросът не е „дали“, а „кога“ и отговорът не е сложен: колкото и да не ни се иска войната Украйна-Русия ще прерастне в локален ядрен Апокалипсис като индикациите за това днес са повече от явни...и крахът на украинската „слава“ вече бомби Западният свят със стотици милиарди долари от усвоените военни помощи, които изчезнаха яко дим в едни безплодни вече за Украйна военни действия досега, плюс нереализираните бъдещи инвестиции за възстановяването на Украйна, които се явяват чиста коствена загуба, защото след такава локална ядрен павойна Украйна просто ще бъде раздробена на части, като лъвският пай ще грабне Русия...

Беше време когато можеше да се постигне справедлив мир, в първите близо 6 месеца прехвалените руски военни не можеха да се оправят с агитката на Динамо Киев само и като, че ли силна магия крепеше и духа и действията на украинските военни – тогава имаше N-брой златни шансове за постигане на дълъг и справедлив мир, които г-н Зеленски хазартно проигра..., което предопредели и съдбата му...

От друга страна по време на ковид-19 пандемията ние видяхме нищожна част от мафията на западният свят, а именно фарма-мафията, а тук се касае за нанесени огромни загуби на военната мафия, нещо което не се прощава...също така...!!!




Гласувай:
3


Вълнообразно


1. raders - Eдно мнение на Георги Господинов
28.05.2023 11:53
Георги Господинов

Добре, да кажем, че ще превземете тази страна и ще останете там да пазите превзетото. Как ще вървите по тези улици, разбити от собствените ви снаряди. Как ще спите в тези сгради, разрушени от вас. Как ще гледате очите на хората, чиито близки сте убили. С какво ще удържате реда в града, след като първи сте прекрачили този ред. Как ще обясните на собствените си деца у дома защо ви няма и какво правите там, където не ви е дом. Как ще успеете да излъжете сърцето си, че това не са хора, че го заслужаваха, че сами си го сториха…
Артилерийските снаряди произвеждат смърт и страх, ракетите и запалителните бомби произвеждат смърт и страх, танковете произвеждат смърт и страх… Какво ще правите с тези купища смърт и купища страх. Как ще ги разчистите, как ще се спасите от радиацията, която те ще излъчват десетилетия наред.
Можете да превземете градовете, но не можете да ги задържите. Можете да спечелите войната, но не можете да спечелите хората.


Една украинка от Киев говори: Казвам на леля ми, която е в Москва, че имаме война и се крием в убежища, а тя ми отвръща: Глупости, нещо ви лъжат по вашата телевизия.
Каква ирония - в свят, пронизан от медии, ние не знаем какво се случва в съседната държава по време на война. Пропагандата се оказа по-силна от личната история. Лелята не вярва на племенницата си, която разказва за войната, говорейки от бомбоубежището на собствения си ударен от ракета блок. И защото този блок не го дават по лелиния телевизор в Москва - Москва не вярва на сълзи (както се казваше в един стар руски филм за една друга война).
цитирай
2. raders - Съгласно една директива на ООН, ...
28.05.2023 12:26
Съгласно една директива на ООН, подписана от всички страни /включително Русия/, агресор е този, навлязъл с войски, без да е канен, на чужда територия. Не може да бъде обвиняван отбраняващият се за това, че се отбранява.
цитирай
3. morskipesni - Изкуственото МЕГА-НЕДОНОСЧЕ "Украйна" трябва да престане да съществува.
28.05.2023 16:51
И ЩЕ престане да съществува. Полша също ЩЕ СЕ подели между Германия и Русия.
Ако ще и половината свят да си отиде заради това. Тези две "страни"-изроди са свършени.
цитирай
4. raders - И ЩЕ престане да съществува. Полша ...
28.05.2023 21:04
morskipesni написа:
И ЩЕ престане да съществува. Полша също ЩЕ СЕ подели между Германия и Русия.
Ако ще и половината свят да си отиде заради това. Тези две "страни"-изроди са свършени.


Да бе - голям умник си и режеш изкъсо. Веднага оправи границите на Европа. Ами, ако някой реши да подели България по същия начин?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: dokito
Категория: Политика
Прочетен: 304300
Постинги: 290
Коментари: 410
Гласове: 119
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031